Uw goudsmid in regio Bunnik

Bij ons draait het om het sieraad. Een goed sieraad moet mooi zijn, maar is niet schreeuwend. Het is elegant, maar moet natuurlijk ook draagbaar zijn. Zo ontwerpen en maken wij sieraden die de schoonheid van de drager aanvullen en benadrukken. Ze zijn veelzijdig in ontwerp en delen een gezamenlijk doel; Sieren. Als we een nieuw ontwerp beginnen, zien we niet altijd het einddoel, maar ligt de nadruk juist op de weg daar naartoe, binnen de kaders van de stijlen waar we in werken. Een sieraad mag best de show stelen, als de drager dat ook doet.  

Instagram

We zijn nu ook te vinden op Instagram! De nadruk ligt op de foto's, dus kijk er gerust eens rond om te zien wat voor moois we allemaal hebben gemaakt. Misschien doet u inspiratie op!

Kijk op onze facebook!

Kijk op onze facebook voor meer info over evenementen of als u ons een chatbericht wilt sturen. Daarnaast staan een groot deel van onze foto's daar, dus voelt u zich vrij om er eens rond te kijken.

Geometrische hanger

De eerste van onze geometrische serie, een asymmetrisch uitgerekt octahedron van zilverdraad. Door de open vorm heb je een aardig sieraad, zonder dat het zwaar wordt om de hals en door het collier anders door de vorm te steken, kan de hanger op verschillende manieren gedragen worden