Over ons

Bij Goudsmid en Co. draait het om het sieraad. Een goed sieraad moet mooi zijn, maar is niet schreeuwend. Het is elegant, maar moet natuurlijk ook draagbaar zijn. Zo ontwerpen en maken wij sieraden die de schoonheid van de drager aanvullen en benadrukken. Ze zijn veelzijdig in ontwerp en delen een gezamenlijk doel; Sieren.

Als we een nieuw ontwerp beginnen, zien we niet altijd het einddoel, maar ligt de nadruk juist op de weg daar naartoe, binnen de kaders van de stijlen waar we in werken. Een sieraad mag best de show stelen, als de drager dat ook doet.

Werk in opdracht

In ons volledig uitgerustte atelier werken we met zilver, goud en in mindere mate edelstaal. Heeft u iets gezien wat u aanspreekt, een vorm die u mooi vindt of heeft u zelf een compleet idee? We gaan graag met u samen aan de slag om voor u een persoonlijk juweel te maken. We kunnen hiervoor met nieuw materiaal werken, maar ook bijvoorbeeld uw eigen dierbare goud omzetten tot een nieuw sieraad. Met jarenlange ervaring met het uitwerken van ontwerpen kunt u hiervoor bij ons terecht.

Contactgegevens

Femke Postma

Telefoon: 06-83532295
E-mail: goudsmidenco@gmail.com